Privacyregeling

 Alle foto's op deze website © Jan Alex Leys tenzij anders vermeld

Regelmatig post ik foto's op Facebook, omdat niet iedereen van dit medium gebruik maakt wil ik u bezoeker ook hier een platform geven om mijn recente werk te bekijken en om er eventueel uw mening bij te verkondigen.

Lightroom 7.4 nieuw sinds gisteren! Hierna kan je enkele goeie links vinden naar video's over wat er nieuw is in ons geliefde Lightroom...

 

 

Sean McCormack (Engelstalig)

 

 

Piet Van den Eynde (Engelstalig)

Leuk nieuws!

Nieuwe tip!

Met mijn beeldreeks "De Middenstatie" behaalde ik een aanvaarding bij de AV groep 1592 In Rijen NL ter gelegenheid van hun studiedag 2016!

 

Deze groep gerenommeerde beeldreeksmakers kiezen elk jaar een selectie uit de ingezonden reeksen welke dan vertoond wordt aan een select publiek.

 

Zo mag ik op zaterdag 16 jan 2016 mijn reeks gaan voorstellen voor het grote publiek. Ik wijt deze aanvaarding aan het "out of the box" denken bij de samenstelling van de reeks.

 

Waar er meestal de focus gelegd wordt op een indrukwekkende inhoud met een gelikte presentatie heb ik het gewaagd om op precies 2 min en 14 seconden zo maar even 362 beelden te projecteren.

 

De reeks is opgebouwd uit 6 series time- lapse met telkens 60 beelden. Het meestal hectische gedoe in het mooie station kan soms ook wel rustige en magische momenten tellen...

Naar boven