BEELDREEKSEN

Net zoals met mijn beeldreeks "Reizigers in de Middenstatie" behaalde ik ook dit jaar weer een aanvaarding in het AV festival in Rijen (NL). Dit jaar scoorde ik met "Beachboys"

Op uitstap in Oostende waren we op wandel langs het strand. Bij een windkracht van 10 Beaufort of 100km/u zijn er toch nog straffe durvers die met hun kite op zee gaan surfen. Ik was al blij dat ik recht bleef op strand...

Eén van de voor mij, meest boeiende onderwerpen in de fotografie is architectuur. Als je dan via via de kans krijgt om in een locatie als in een verlaten fort te gaan fotograferen laat je die kans natuurlijk niet liggen!

Het leuke van dit ganse gebeuren is het feit dat het fort gaat erkend worden als cultuur- historisch erfgoed...

Enchanted Gardens

De Meteora

Ik heb me een ganse tijd moeten tegenhouden om dit pareltje hier te plaatsen, de première was voorzien voor onze clubtentoonstelling op 1 november. Vanaf nu dus ook hier...

Waar ik vorig jaar nog met enige fierheid kon verkondigen dat mijn beeldreeks "Reizigers in de Middenstatie" aanvaard werd in het diaporamafestival in Rijen kreeg in vanmorgen bericht dat mijn werk voor dit jaar niet weerhouden was.

Ik wil jullie toch laten meegenieten van wat ik in 2016 indiende...

Ode aan de Ode

Een overweldigend gevoel van respect voor wat onze voorvaderen voor onze vrijheid opgeofferd hebben.

Een respectvol aandenken aan de duizenden gesneuvelden.

Reizigers in de Middenstatie

Het meestal hectische gebeuren in 's werelds mooiste treinstation kan wel momenten van betrekkelijke rust kennen.

Le chien perdu

Ontmoeting met een koningin

Op een uitstap in Parijs ontdekten we dat iemand zijn of haar hondje verloren was. We hebben uit alle macht bijna gans Parijs doorzocht, en ja, we hebben de kleine held gevonden!

Jefke Verboven

Oostende is niet voor niets de koningin van de badsteden. Enkele jaren geleden was ik er op weekend, geniet mee van een impressie...

In 1984 gingen Ward Colen en Willy Thys aan het werk om het leven van de toen 84- jarige Jefke Verboven in beeld te brengen.

Jefke werd net geen 100, de prachtige dia's inspireerden me wel om de wondermooie tekst van "Jefke" van Della Bosiers te gebruiken als ondersteuning van de prachtige beelden.