BEELDREEKSEN

Home

Portfolio

Nieuw werk

How did you do it?

Gratis!

Ook leuk

Help?

Enchanted Gardens

De Meteora

Ik heb me een ganse tijd moeten tegenhouden om dit pareltje hier te plaatsen, de première was voorzien voor onze clubtentoonstelling op 1 november. Vanaf nu dus ook hier...

Waar ik vorig jaar nog met enige fierheid kon verkondigen dat mijn beeldreeks "Reizigers in de Middenstatie" aanvaard werd in het diaporamafestival in Rijen kreeg in vanmorgen bericht dat mijn werk voor dit jaar niet weerhouden was.

Ik wil jullie toch laten meegenieten van wat ik in 2016 indiende...

Reizigers in de Middenstatie

Ode aan de Ode

Een overweldigend gevoel van respect voor wat onze voorvaderen voor onze vrijheid opgeofferd hebben.

Een respectvol aandenken aan de duizenden gesneuvelden.

Het meestal hectische gebeuren in 's werelds mooiste treinstation kan wel momenten van betrekkelijke rust kennen.

Le chien perdu

Ontmoeting met een koningin

Oostende is niet voor niets de koningin van de badsteden. Enkele jaren geleden was ik er op weekend, geniet mee van een impressie...

Op een uitstap in Parijs ontdekten we dat iemand zijn of haar hondje verloren was. We hebben uit alle macht bijna gans Parijs doorzocht, en ja, we hebben de kleine held gevonden!

Jefke Verboven

In 1984 gingen Ward Colen en Willy Thys aan het werk om het leven van de toen 84- jarige Jefke Verboven in beeld te brengen.

Jefke werd net geen 100, de prachtige dia's inspireerden me wel om de wondermooie tekst van "Jefke" van Della Bosiers te gebruiken als ondersteuning van de prachtige beelden.